Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски във вечерното си обръщение: Трябва да сведем до минимум времето между политическите решения и даването на възможности на нашите войници

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани довечера в обичайното си видеообръщение да се положат старания за свеждане до най-малко на времето сред политическите решения за обезпечаването на военна помощ за Украйна и даването на съответните благоприятни условия на бойците на страната, съобщи Ройтерс.

" Времето сред политическите решения и нанасянето на действителни провали на врага на фронта, сред утвърждението на пакета от помощ и обезпечаване на (военна) мощност за нашите момчета би трябвало да бъде сведено до най-малко ", съобщи президентът.  " И тази мощност е фактически нужна, с цел да се промени обстановката на фронта ", сподели президентът на Украйна, представен от Ройтерс.

Укринформ отбелязва, че Зеленски е изтъкнал във видеообръщението си потребността от противовъздушна защита на фронтовата линия.

" Продължаваме да поддържаме контакти с американската страна. На всички нужни равнища. Бързата реакция на Сената (по одобряването на помощта за Украйна, откакто това направи Камарата на представителите на Конгреса на САЩ) е от решаващо значение за нас в този момент ", сподели Зеленски.

" Противовъздушната защита на фронта е толкоз значима, колкото и отбраната на нашите градове и села. Както и нашите качества за обстрел с голям  обхват. Както и опцията да разтеглим територията на нашия надзор. Правим всичко допустимо да засилим отбраната на нашето небе ", добави украинският президент. 

Той добави, че е получил отчет за обстановката на фронта от главнокомандващия украинските въоръжени сили Олександър Сирски. 

" Днес главнокомандващият ми доложи за унищожени цели на окупираната територия. Руската войска е принудена да понася загуби всеки минал ден. Благодарен съм на всеки наш боец! ", съобщи Зеленски. 

По-рано той написа в приложението " Телеграм ", че " Пейтриът " е система за Противовъздушна отбрана единствено когато влезе в деяние и Украйна има потребност от нея в този момент.

" " Пейтриът " може да се назова система за противовъздушна защита единствено в случай че работи и избавя животи, а не заседява някъде на склад. Съвременните бойни самолети са нужни там, където съвремието е подложено на тестване и се дефинира дали децата и внуците на днешните генерации ще живеят в мир и сигурност. Демократичният свят има силата да победи съветския гнет “, написа още Зеленски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР